Cartofi crocanti , aromati si picanti

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2009 | 6238 vizualizari

 

O garnitura ideala pentru fripturi...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 50 ml ulei de masline
  • curry
  • boia dulce
  • rozmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • malai
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti , aromati si picanti:

Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul.  Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. Se amesteca bine toatae condimentele. Cartofii se stropesc cu ulei...astfel incat sa fie bine cuprinsi toti apoi se dau prin malaiul condimentat. Se aseaza intr-o tava tapecata cu hartie de copt si se dau la cuptor 50 min.

Atentie daca nu vreti sa fie foarte picati reduceti din cantitatea de curry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti , aromati si picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Michelle 1

13.11.2009, 20:38

foarte buni

Michelle 1

13.11.2009, 20:39

eu ii stropesc cu ulei dupa ce ii scot din cuptor si ii acopar pentru 5 min...

luminita20_2006 1

14.11.2009, 19:09

de tinut minte...am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]