Cartofi aurii

de - Andreea - in Mancaruri de post, 16 Mar 2014 | 5053 vizualizari

 

Buni...foarte buni !!! Moi in interior si crocanti in exterior ! Buni ca si garnitura sau pur si simplu serviti langa o salata !!! Reteta dupa Bucatar Maniac...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi mai mici
  • sare
  • mult ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem in doua sau in patru pe lung.

Punem cartofii la fiert in apa rece cu sare .Lasati-i la fiert cat sa intre furculita in ei ( nu sa se sfarame) si apoi scurgeti apa in care au fiert ( lasati sa se scurga bine de apa ).

Puneti mult ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins puneti cartofii ( dar sa nu se suprapuna unii cu altii ...puneti in mai multe ture daca este necesar).

Ii prajim la foc mare pana ce capata o frumoasa culoare aurie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]