Cartofi a la Riojana

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 8 Sep 2012 | 5148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 250 gr salam uscat picant
  • 1 kg cartofi
  • 6 linguri ulei
  • 500 ml supa(eu am facut din cub knorr de legume)
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi a la Riojana:

se curata usturoiul si ceapa.

usturoiul se taie fisii iar ceapa se toaca nu foarte marunt.

salamul se taie si el.

cartofii se spala,se curata si se taie cuburi.

se incalzesc 4 linguri ulei intr-o tigaie.

se caleste salamul,cepele si usturoiul,amestecind din cind in cind.

se adauga cartofii si restul de ulei,lasam 10 minute dupa care adaugam supa.

lasam la foc mediu pentru inca 25 minute.

se condimenteaza cu  sare si piper.

TIPS-URI

1

ptr o reteta mai scazuta o dam putin la cuptor sa prinda crusta cartofii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi a la Riojana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

olivee 1

12.09.2012, 21:26

mi s-o facut poftaaaa...ce bine arata

ANNA_46 1

13.09.2012, 22:05

Ufff....ce mancarica buna am pierdut, trebuie s o iau la favorite, o reteta super

- Andreea - 1

14.09.2012, 11:55

multumesc anna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu rosii si chiftelute