Carpaccio

de elucubratiiculinare in Vita, 29 Aug 2012 | 9761 vizualizari

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

29.08.2012, 16:44

Lau 1

29.08.2012, 16:45

bun

Panacris 1

29.08.2012, 17:08

Fain!

MotanLaOale 1

29.08.2012, 17:34

Bya Ralu 1

29.08.2012, 17:34

delicios

Miha 1

29.08.2012, 18:23

Carne cruda zici? Neeee...

Laly 1

29.08.2012, 18:49

Cred ca este bun

Bunica 1

29.08.2012, 19:21

cristeena20 1

29.08.2012, 19:54

Chiar ca e bun!!! Si eu am avut retineri la icneput..si am zic ca nu voi manca niciodata carne cruda..dar vorba aia..never say never...E ff bun dar trebuie multa atentie la calitatea carnii. Eu am mancat de vreo 3 ori si a fost merue excelenta. Apropo d ecarne cruda in Belgia e ff apreciata biftec tartar (sau american)-carne tocata cruda pe car eo prepari in farfurie cu un galbenus, condimente..etc..A incercat cineva???

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:28

f bun

Sim0na 1

29.08.2012, 20:46

Rocsi 1

29.08.2012, 21:26

Ce fain arata muschiul ala!!!

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:15

cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:16

miha poți încerca cu prosciutto crudo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]