Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 11 Ian 2016 | 3981 vizualizari

 

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne preparata pentru burger
  • 150 g pasta de tomate
  • 3 felii de cascaval
  • unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval:

Bucatiile de carne se condimenteaza pe ambele parti si se pun intr-o tigaie cu putin unt si ulei de masline,pentru cateva minute pe fiecare parte.

Se scot din tigaie pe o farfurie,iar peste uleiul de masline punem pasta de tomate,condimentele si lasam cateva minute la foc mic sa fiarba.

Intr-o tava de unica folosita,sau tava termorezistenta punem sosul de rosii din tigaie,bucatiile de burger prajite,acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru 30 minute.

Se scoate tava,se intorc pe partea cealalta,se completeaza cu putina apa daca este nevoie si se da din nou la cuptor fara folie pentru alte 10 minute.

Se scot,deasupra se pune cate o felie de cascaval,iar o alta felie o rupem in bucatele mici si o punem in sos.

Se da la cuptor pana cand cascavalul se topeste.

Se serveste cu piure de cartofi-

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

dantes 1

12.01.2016, 10:45

Bun!

Bya Ralu 1

12.01.2016, 13:12

roxana_simona 1

14.01.2016, 16:26

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniță de cartofi și carne tocată sub crustă de pâine