Carne de porc la cuptor cu orez si masline

de adasev12 in Porc, 25 Aug 2011 | 6069 vizualizari

 

NO COMMENT!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc fara grasime
  • 1 cana de orez
  • ciuperci proaspete, cam 100-150 grame
  • 1 mana de masline
  • 1 ceapa
  • jumatate de ardei  sau unul intreg, depinde de marime( aici sunt f mari....)
  • 2 fire de telina
  • sare, piper, curry, patrunjel verde
  • 2 lg ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc la cuptor cu orez si masline:

Mai intai se portioneaza carnea in bucati mai mici. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste carnea pe toate partile, pana se albeste si capata o crusta frumoasa. Se scoate pe un servet, apoi in cratita se pun ceapa si ardeiul taiate marunt, se lasa un pic sa se patrunda, apoi se adauga ciupercile feliate si se incing putin. Se adauga orezul spalat si bucatile de telina si se acopera cu apa sau supa de carne (aproximativ 1 cana). Se sareaza, pipereaza, se pune putintel curry...dar se poate si fara. Se pune carnea deasupra si se da la cuptorul incalzit la 170 grade, pana se face orezul. Maslinele se adauga spre sfarsitul coacerii. Patrunjelul verde tocat se pune direct in farfurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc la cuptor cu orez si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (12)

adasev12 1

25.08.2011, 15:53

silvioara, rocsi...bine-ati venit

DIANA B 1

25.08.2011, 17:31

Eu am venit sa , ca-s cu ,,ghiozdanul" plin

Bunica 1

25.08.2011, 19:58

Mda, chiar daca este seara tot vreau o bucatica de carne ....e prea frumos rumenita !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc la ceaun