Carne de porc în sos caramel

de Ade200 in Porc, 30 Mai 2012 | 5381 vizualizari

 

Un aer oriental nu strică uneori...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 linguri de oţet de vin
  • 2 linguri de miere
  • 100 ml de supă de găină
  • Ulei
  • Sare, piper
  • Curry
  • Sos de soia
  • cartofi
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc în sos caramel:

Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în ulei. Când ceapa şi carnea sunt făcute, le scoateţi în alt vas si deglasaţi cu oţet de vin. Lăsaţi să dea în clocot, amestecând cu o lingură să se desprindă tot de pe tigaie. Adăugaţi 2 linguri de miere. Când caramelul începe să se facă, adăugaţi supa de găină(din cub). Puneţi şi sos de soia sau Teriaki. Amestecaţi si adăugaţi carnea. Ea trebuie doar să fie cuprinsă în lichid.. Lăsaţi să mai clocotească puţin la foc mic, asezonaţi dacă mai trebuie cu sare şi pier, ardei iute, dacă doriţi.

Am servit cu cartofi sotaţi cu rozmarin. Merg bine cu orez sau paste, cu o salată verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc în sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut si carnati