Carne de porc cu feta la cuptor

de rena in Porc, 6 Ian 2014 | 5346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • un ardei rosu si unu galben
  • o legatura de patrunjel
  • 2 rosii si 2 linguri de bulion gros
  • 300 gr.feta
  • sare,piper,ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu feta la cuptor:

Curatam si spalam legumele.

Intr-o tigaie punem bucatile de carne si le prajim in ulei pina se rumenesc pe ambele parti.

Tocam ceapa si usturoiul marunt si  calim pina se inmoaie.

Taiem cubulete mici ardei si ii punem peste ceapa ,amestecam bine si lasam sa se inmoaie si ardei,tocam si patrunjelu si il adaugam si pe el.

Taiem  rosiile cubulete si amestecam cu bulionu si o punem peste carne ,dam sare si piper dupa gust un pahar de apa si lasam sa dea un clocot.

Luam un pirex punem compozitia din tigaie zdrobim in mana feta si o punem pe deasupra,bagam pirexul la cuptor si lasam pina se rumineste .

Serviti cu cartofi prajiti si salata verde.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu feta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu pulpa de porc