Carnaciori in foietaj cu susan

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 7228 vizualizari

 

un aperitiv apreciat

 

INGREDIENTE

  • 20 carnati picanti cu cascaval inauntru(se gasesc in comert)
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj cu susan:

 

Carnatii se desfac din sir individual.

Se taie fasiute subtiri de aluat si se invelesc carnatii in forma de spirala.Se presara susan deasupra (daca vreti puteti unge si cu ou batut deasupra) .

Se baga la cuptor intr-o tava si se lasa sa se rumeneasca putin foietajul.Sunt excelenti si cascavalul dinauntru se topeste si da un gust super delicios.Eu i-am facut la ziua fetitei si au fost foarte apreciati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]