Capsuni umplute

de meosiris in Prajituri, 23 Mar 2011 | 5075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 capsuni mai mari
  • 200g mascarpone
  • 200ml frisca
  • esenta rom
  • 1 pliculet zahar vanilat.

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni umplute:

Spalam bine capsunile, le stergem cu un servetel din hartie pentru a mai absorbi din apa apoi le taiem in patru avand grija sa nu le taiem de tot...partea de jos trebuie sa ramana intreaga.
Mixam bine frisca cu zaharul vanilat. Dupa ce frisca este gata adaugam esenta de rom si crema mascarpone. Omogenizam acest amestec si cu ajutorul unui sprit de ornat umplem mijlocul capsunilor.
Gustul e divin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

26.05.2011, 22:12

La multi ani !!!
Dragoste si sanatate

RuxyRux 1

26.05.2011, 22:18

La Multi Ani cu bucurie!

adry88 1

02.06.2011, 16:44

ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]