Cap de peste grouper cu legume fierte

de cristeena20 in Peste, 1 Mai 2013 | 11185 vizualizari

 

A fost prima data cand am mancat asa ceva si nu mi-am imaginat ca un cap de peste poate avea asa multa carne. In concluzie a fost o masa deosebit de usoara si sanatoasa, cu o carne foarte delicata si fara o aroma puternica de peste. Daca gasiti acest peste (care este foarte scump , dar deosebit de bun) si va ramane capul, nu il aruncati ci gatiti-l in acest fel. Va asigur ca va va place:)

 

INGREDIENTE

  • 1cap de peste grouper
  • sare, piper, otet, ulei de masline, usturoi
  • 2 cartofi rosii
  • 300 gr fasole pastai verde
  • 4 oua
  • 3 morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de peste grouper cu legume fierte:

Capul de garoupa de taie pe lungime in jumatate si se pune la fiert in apa cu sare pt cca 15 minute.

Legumele se fierb si ele: curatam cartofii, morcovii si ii taiem pe lungime; fasolea la fel . In apa clocotita punem la inceput morcovii si fasolea si la final cartofii ; Fierbem si ouale tari.

Scoatem pe un platou pestele si pe altul legumele. 

Peste legume stropim cu ulei de masline, sare, piper, otet. La fel facem si cu pestele cand il servim in farfurie. Capul de garoupa are foarte multa carne foarte buna!!!

Serviti alaturi de un vin alb bun rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de peste grouper cu legume fierte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somn cu legume en papillote - la Multicooker