Cantuccini - fursecuri cu migdale

de Toamna07 in Prajituri, 4 Ian 2013 | 4624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g fulgi de migdale sau migdale macinate grosier
  • 100 g zahar
  • 2 vanilii
  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cantuccini - fursecuri cu migdale:

Untul,zaharul,sarea si zaharul vanilat se mixeaza,pana se obtine o pasta cremoasa.

Se adauga ouale.Faina si praful de copt se amesteca si se framanta cu restul amestecului.Se amesteca migdalele,amestecand usor.

Pe putina faina ,aluatul se imparte in doua rulouri de 3-4 cm grosime,se asaza cu grija intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se preseaza usor cu mana.Rulourile se pun in cuptorul incalzit la 175 de grade timp de 20 de minute.Se scot rulourile din cuptor si se taie cu un cutit ascutit in felii de 2 cm grosime.

Se asaza apoi cu partea taiata in tava si se mai lasa 12-15 minute la copt,pana capata o nuanta aurie.

Sunt exceptionale ,sunt aromate,crocante...Se pastreaza in cutii de metal!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cantuccini - fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]