Cannelloni cu spanac si branza

de divainbucatarie in Cannelloni, 7 Noi 2010 | 11460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spanac congelat
  • 200 g branza (telemea amestecata cu cascaval sau doar ricotta)
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • 25 g unt
  • 50 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin alb
  • 100 g branza
  • smantana pentru servit
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara macinata
  • 16 buc. cannelloni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, smantana 3 linguri, apoi branza si condimentam dupa gust. Lasam sa fiarba un minut pentru a se intrepatrunde aromele. Dam deoparte de pe foc si lasam sa se raceasca putin.Intre timp pregatim un sos alb din unt si faina amestecata in lapte, peste care turnam vinul alb. Fierbem maxim 2 minute sosul. Umplem cannelloni cu amestecul de spanac si branza, apoi turnam sosul alb peste acestea. Se incinge cuptorul la 220°C si tinem la cuptor 30 minute.Cu 3 minute inainte sa scoatem din cuptor vasul presaram 100 g branza rasa si dam inapoi pentru ca branza sa se topeasca. Au iesit atat de bune incat nu au rezistat pana la ora mesei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni