Canelloni cu branza de vaci si stafide

de Panacris in Cannelloni, 1 Aug 2012 | 6038 vizualizari

 

Un desert delicios!

 

INGREDIENTE

  • canelloni 300 g,
  • branza cremoasa de vaci 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • sare iodata,
  • stafide 100 g,
  • esenta de rom 1 fiola,
  • telemea de vaca 100g,
  • coaja de lamaie,
  • zahar tos 200 g,
  • lapte 300 ml
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu branza de vaci si stafide:

Branza de vaci se amesteca cu zaharul tos, ouale, stafidele, esenta de rom, coaja de lamaie, telemeaua rasa, pana se incorporeza toate ingredientele. Se umplu canelloni cu umplutura de branza. Se aseaza intr-un vas termorezistent pastele umplute. Compozitia de branza ramasa se dilueaza cu lapte si se rastoarna peste canelloni. Se dau la cuptor, cca. 40 de minute la foc potrivit, neacoperit. Se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cris2711 1

05.08.2012, 14:31

tare mult imi place cum gatesti Cris

Panacris 1

05.08.2012, 14:36

Multumesc de aprecieri, Bucatarasi dragi!

jolygina 1

20.08.2012, 20:27

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]