Camembert aromat la cuptor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 5229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o roata (250 gr) de branza Camembert, cu tot cu cutie
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita thym
  • cateva boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Camembert aromat la cuptor:

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa.Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thym si boabe de piper.Inchide cutia, infasoar-o in folie de aluminiu, apoi da totul la copt 15 minute, pana ce branza se va topi.
Serveste branza imediat alaturi de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Camembert aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

madi_marin 1

07.05.2010, 14:38

cat imi place branzica asta....

vero_closca 1

07.05.2010, 17:34

ador aceasta reteta! 5 furculite de la mine si o pun la favorite!

laylalala 1

07.05.2010, 21:09

Nu locuiesc in Franta ci in Romania dar am un unchi ce locuieste in Franta care ma mai aprovizioneaza din cand in cand cu specialitati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar