Calcan cu legume la cuptor

de vero_closca in Peste, 8 Iun 2010 | 10249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg calcan
  • 500g mazare verde proaspata
  • 2 legaturi morcovi noi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 500g cartofi noi
  • 500g mangold
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca supa de legume
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru sau oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan cu legume la cuptor:

cureti, speli si portionezi pestele iar legumele le tai dupa preferinta.ungi o tava termorezistenta cu ulei si pui legumele,presarate cu sare si piper.asezi deasupra pestele condimentat dupa gust,stropesti cu ulei si torni supa de legume si introduci tava la cuptor pt 45 minute,la foc mediu.sucul de rosii il amesteci cu usturoiul tocat marunt,sare,piper si cimbru si-l torni peste ingredientele din tava dupa expirarea celor 45 de minute.mai lasi 5-10 minute si poti servi pestele alaturi de legume.

este delicios! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor