Caise sau piersicute,seamana...

de Constelatialeu in Prajituri, 7 Ian 2013 | 10276 vizualizari

 

Mie imi place sa le spun piersicute si imi plac foarte mult....

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de zahar farin
  • 1 pahar de ulei
  • 3 oua
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • gem de piersici,caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caise sau piersicute,seamana...:

Ouale se freaca cu zaharul pana devin spumoase,se adauga uleiul ca la maioneza, coaja de lamaie,praful de copt si faina,cat sa se lege o coca din care se fac niste bilute,potrivite,nici prea mici nici prea mari.Se coc cca 20-25 min,cuptorul incins inainte.

Dupa ce se racesc cat putem sa le tinem in mana se scobesc in mijloc.Amestecam gemul cu ce am scobit din piersicute,daca dorim adaugam si ceva esente,dupa gust.Se umplu doua cate doua,se inmoaie in colorant alimentar,rosu,galben,verde,depinde ce culori avem si se tavalesc prin zahar....

Daca ti-a placut reteta noastra "Caise sau piersicute,seamana..." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute