Burger Angus

de Satisfyyourcravings in Vita, 28 Iul 2016 | 5916 vizualizari

 

Angus este o specie de bovine care este clasata ca superioara datorita aspectului marmorat al carnii.

 

INGREDIENTE

  • 125 grame carne tocata Angus
  • sare, piper
  • 1 chifla
  • 1 felie branza Cheddar
  • salata iceberg pentru servit
  • cateva felii de rosii
  • cativa castraveti mici, murati
  • unt
  • sos picant, optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger Angus:

Se amesteca carnea de vita cu sare si piper si se modelaza sub forma de chiftea nu foarte compacta. Se gateste pe un gratar fierbinte 4-5 minute pe parte, aduagand felia de branza peste burger, dupa ce aceasta a fost intors. 

Intre timp, se incalzeste chifla, apoi se taie longituninal in doua, iar interiorul se unge cu unt. 

Se prajesc feliile de chifla pe partile unse cu unt, pana devin crocante. 

Se aseaza burgerul, salata, feliile de rosii, castravetii si sosul picant, daca se foloseste, intre cele doua bucati de chifla si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger Angus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

28.07.2016, 21:30

Mmm, un burger vreau si eu!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

bun Burgerul!

Panacris 1

29.07.2016, 18:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuş-cuş cu carne de viţel –Prânzul de Duminică