Bulz ca la Bran

de Simo in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2009 | 14291 vizualizari

 

La Bran se face cel mai bun bulz din toata Romania, gratie calitatii unice a branzei de burduf din aceasta zona.

 

INGREDIENTE

  • - malai grisat, 500 grame
  • - branza de burduf, 400 grame
Portii: -2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ca la Bran:

Pentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet amestecand ca sa nu faca cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata.

Cand s-a racit nitel,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se invelesc in folie de aluminiu si se pun la rumenit pe gratar!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ca la Bran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]