Bulz

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 6117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai,
  • apa,
  • sare,
  • branza de burduf,
  • smantan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Se face o mamaliga mai vartoasa, se rastoarna pe un fund de lemn, se lasa un pic la racit, apoi se ia din mamaliguta si se umple cu branza de burduf, se fac bile rotunde care apoi se pun intr-o tigaie si se coc pe foc pana prind ca un fel de crusta, se servesc cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pancakes cu porumb si branza