Bulion de ardei

de elucubratiiculinare in Bulion, 12 Sep 2012 | 5871 vizualizari

 

Un bulion minune!
L-am descoperit de cativa ani si de atunci sunt dependenta de el.
Se poate folosi la ciorbe, sosuri, la toate mancarurile care ar trebui sa contina ardei.
Reteta initiala era fara gogosari, dar fiind un pic mai dulci, am decis sa-i adaug si pe ei.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii,
  • 5 kg ardei kapia,
  • 5 kg ardei gras rosu,
  • 5 kg gogosari.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de ardei:

Rosiile se spala, se inlatura cotorul si se dau prin masina de rosii speciala care inlatura coaja si semintele. Ardeii si gogosarii se spala, se taie coditele si se curata de seminte. Atat ardeii kapia, ardeii grasi si gogosarii se dau prin masina de tocat. Amestecam rosiile cu ardeii si se pun la fiert. se lasa la fiert ~ 30 minute de cand da in clocot. Amestecam sa nu se lipeasca. Bulionul se lasa sa se raceasca dupa care se pune la borcane. Borcanele se pun la fiert in bain-marie. Punem etichete si la camara cu ele!

Si iarna usoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]