Bulete de branza de Napolact

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 7498 vizualizari

 

Va prezint o reteta usoara si delicioasa, facuta de mine de Sarbatori dintr-o branza delicioasa branza de burduf de Napolact, din Romania. M-am bucurat tare cand am primit-o si gustul ei nu m-a dezamagit niciodata si este o baza buna pentru multe retete.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de branza de burduf de napolact,
  • cateva fire de arpagic/ciboulette,
  • un fir de marar verde,
  • masline negre tocate fin,
  • ardei rosu taiat fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de branza de Napolact:

 O parte din branza o amestecam cu maslinele negre taiate bucatele.

 Dupa acelasi model o parte din branza o amestecam cu mararul maruntit si o parte cu ardeiul maruntit. Formam bile din compozitia obtinuta, pe unele le dam prin verdeata maruntita si pe altele le putem decora legandu-le cu fire de arpagic . Fiecare are o aroma parte fiecare e delicioasa in felul ei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de branza de Napolact" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mena29 1

04.01.2011, 23:00

Suuuper bune,am facut si eu de revelion si au fost de mare efect,toata lumea le-a laudat

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:31

Ai dreptate Sylvia , gustul Napolact nu dezamageste .
Am fost si eu tenata de multe ori sa prepar asa ceva , dar imi era frica sa nu se oxideze si sa arate ..... Cu cat timp inainte de servire se pot prepara ?

Lau 1

02.03.2011, 16:33

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci