Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 9656 vizualizari

 

Am spus sa incerc ceva si am reusit,o super budinca la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe dezosate
  • 1,5 carnati nemtesti
  • 150 gr branza topita delaco
  • 150 gr sunca toast
  • 3 oua
  • 150 gr smantana 20%
  • 1 ardei kapia rosu
  • rosii chery
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco:

Pulpele dezosate si carnatul le-am taiat bucati potrivite si intr-o tigaie in care am adaugat o lingura de ulei le-am rumenit putin.Peste am adaugat si sunca si am lasat-o sa se caleasca putin.

Intr-o forma de yena am pus compozitia din tigaie,branza topita taiata bucatele,ardeiul kapia si rosile taiate felii si am dat la cuptor 10 minute.Intre timp smantana am batut-o cu ouale si lg de faina,am adaugat condimentele si am turnat compozitia dupa 10 minute peste forma din cuptor si am lasat inca 10 minute pana s-a rumenit putin.Pofta buna

TIPS-URI

1

poate fii servita cu muraturi.

2

se poate face cu ce aveti prin frigider.

3

pulpele trebuie sa fie bine calite ptr a nu ramane carnea mai mult cruda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca aperitiv, cu piept de pui, ciuperci si tortelloni