Budinca cu spanac

de camelia75 in Mancaruri de legume, 6 Apr 2011 | 4915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 1 cutie rosii
  • 5 oua
  • 7 felii paine feliata
  • ulei de masline
  • 300 gr cascaval
  • 1/2 dovlecel
  • 1 rosie
  • sare,piper,
  • 2 catei usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu spanac:

Painea feliata se taie cubulete si se aseaza intr un vas de iena.Se stropeste painea cu putin ulei de masline,se adauga spanacul dupa ce a fost spalat,fiert(daca este proaspat)si scurs de apa.Rosiile se desfac pe foc in putin ulei de masline, cu sare,usturoi si piper.Cand sunt calite se trag dupa foc si se lasa un pic la racit,dupa care se rastoarna peste paine si spanac.Ouale se bat bine si se incorporeaza incet in compozitie.La sfarsit radem jumatate din cantitatea de cascaval si amestecam incet.Se decoreaza cu felii subtiri de dovlecel si rosii si se da la cuptorul preincalzit la 180 gr, la bain marin pana se rumeneste bine.Inainte cu 10 min de a scoate budinca se rade cascavalul ramas pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli, sparanghel si ciuperci cu branza feta