Bruschete cu ton si masline

de Rocsi in Peste, 17 Dec 2016 | 13519 vizualizari

 

O gustare simpla ce poate fi servita in orice moment al zilei sau, de ce nu, poate fi pregatita si pentru masa de sarbatori. Voi mai puteti adauga putin parmezan ras pentru un plus de savoare. Eu le-am pregatit pentru aceste zile in care a fost dezlegare la peste si le-am vrut de post.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bagheta paine
  • 150 gr ton bucati in ulei
  • 5-6 masline fara samburi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • 2 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton si masline:

Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul. Cu furculita, il facem bucatele mici. Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt. Le incorporam peste ton. Dam gust cu sare si piper, apoi punem patrunjelul verde tocat marunt.

Bagheta o taiem felii potrivite.
Incingem o tigaie grill, rumenim bucatile de bagheta pe ambele parti, apoi le punem pe un platou.
Usturoiul il curatam si cu el, frecam feliile de bagheta rumenita. Deasupra punem din amestecul de ton cu masline, apoi servim.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste "Inecat" in ciuperci si rosii