Bruschete cu branza de burduf si porumb

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 5457 vizualizari

 

va invit la o portie de bruschete fierbinti si crocante.....

 

INGREDIENTE

  • 9 felii paine toast de secara
  • cca 200 gr. branza de burduf
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • 3-4 linguri pasta de ardei
  • 2 rosii marisoare
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1 legatura de marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu branza de burduf si porumb:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam feliile de paine toast.

Peste paine asezam un strat de branza de burduf.

Apoi punem pe fiecare felie cate o felie de rosie.

In jurul rosiei punem peste branza de burduf cate putina pasta de ardei.

Presaram boabe de porumb , cascaval ras iar la final marar verde prospat tocat.

Asezonam dupa gust cu sare si piper si dam tava la cuptor pentru 10 - 15 minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branza de burduf si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]