Briose cu dovlecei

de sasha in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 7597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 leg marar
  • 4 oua
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 100g unt 
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 linguri pesmet
  • smantana
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecei:

Legumele de spala si se piseaza prin  blender. Se adauga untul moale, oule, unul cate unul, pesmetul , faina cu praful de copt ,mararul tocat fin si se mixeaza. Se da la cuptor pentru 40 de minute la 160 de grade. Cand s-au rumenit se serveste cu smantana si castraveti.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose cu bacon si parmezan