Briose aperitiv cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2015 | 7022 vizualizari

 

Cele mai minunate briose aperitiv din cate am mancat vreodata! Sa le faceti si voi ca merita din plin!

 

INGREDIENTE

  • 125 gr. unt
  • 130 gr. faina
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • 60 gr cascaval razuit
  • 40 gr parmezan
  • 3 linguri pline de smantana( 20%)
  • 1 lingura de chimen
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 1 praf bun de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu cascaval si chimen:

Untul moale se mixeaza 30 de secunde, atat cat sa devina cremos,  se adauga ouale si galbenusurile, apoi cascavalul razuit, parmezanul, smantana si la sfarsit faina praful de sare, cel de copt si chimenul.

Se ung formele cu unt, se umplu cu aluat si se coc briosele timp de  20 de minute la 200 de grade....o nebunie!

TIPS-URI

1

Daca nu va place chimenul, il puteti inlocui cu rozmarin...sau desigur cu ce va inspira!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

13.11.2016, 11:57

Cu siguranta o incerc

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Mihaela scumpo!

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Iri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida