Briose

de ella 87 in Prajituri, 10 Feb 2011 | 4157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina,
  • 1plic praf de copt,
  • 5 linguri zahar,
  • 3/4 lingurita sare,
  • 3 linguri margarina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita coaja de portocale rasa,
  • 1/3 cana ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Ouale le mixam bine cu zaharul, pana se dizolva, praful de copt il amestecam cu faina,adaugam sarea,margarina, uleiul si amestecam bine pana se omogenizeaza, la sfarsit adaugam faina amestecam bine, pana se formeaza o pasta omogena.

Umplem formele pentru briose cam 2/3, in mijlocul fiecarei briose adaugam bucatele de portocala si putina finetti. Incalzim cuptorul, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le lasam 25-30 minute sau pana devin aurii. Cand le scoatem le pudram cu zahar,bombonele sau cu ce doriti.

Din aluatul ramas am mai facut cativa biscuiti si i-am pudrat cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]