Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot

de Gherca Daniela in Slow Cooker, 6 Oct 2018 | 6049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 400 g iaurt grecesc
  • 60 ml otet
  • sare (jumatate de lingurita)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot:

      Punem toate ingredientele in vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l, amestecam putin cu un tel, punem capacul si setam optiunea Low pentru 4 ore.
      Dupa ce a s-au terminat cele 4 ore, turnam compozitia intr-un tifon fin si lasam la scurs pana a doua zi.
Branzica obtinuta cantareste 300 g.
Se poate servi dupa bunul plac!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-Video