Branza de burduf cu ou si mamaliguta

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 12996 vizualizari

 

O mancarica pe care-o gatesc si servesc cu placere, de fiecare data cand am ocazia ;)

 

INGREDIENTE

  • branza de burduf ( 300 g )
  • 2-3 oua fierte
  • unt pentru tapetat vasul
  • 50 g cascaval 
  • patrunjel 
  • piper
  • mamaliga fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de burduf cu ou si mamaliguta:

Mai intai preparam mamaliguta  si fierbem ouale.

Cand mamaliga este inca fierbinte, ungem un vas de yena cu unt, apoi asezam straturi alternative de mamaliga, branza de burduf, rondele de ou fiert si iar mamaliga. Deasupra radem cascaval si presaram verdeata si putin piper.

Dam vasul la cuptor 10 - 15 minute, apoi portionam si servim fierbinte.

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de branza, dar cea de burduf se preteaza foarte bine la acest preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de burduf cu ou si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]