Bors de legume cu maruntaie de gaina

de marcela1979 in Ciorbe, 28 Mai 2014 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de gaina si cocos
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1 conopida mica
  • 200 gr fasole verde proaspata
  • 1/4 telina radacina
  • 2 rosii
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 300 ml bors de casa
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu maruntaie de gaina:

Se spala bine maruntaiele si se pun la foc intr-o oala cu apa.Se ia spuma care se formeaza.Curatam ceapa,morcovul si telina,ardeiul gras de cotor,dovlecelul de coaja si le spalam.Cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa tocata marunt,morcovul si telina tocate in cuburi mai marisoare,ardeiul gras rosu si verde tocati cuburi.Se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se pune fasolea verde ,conopida si dovlecelul si se lasa sa fiarba.Cand sunt toate fierte se pun rosiile taiate cubulete si se mai lasa sa fiarba un pic.Borsul se da un clocot si se toarna in oala dupa ce toate sunt fierte.Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga frunzele de patrunjel si de leustean spalate si tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu maruntaie de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]