Bors de cartofi

de roxanamiti in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2011 | 13798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi,
  • un morcov,
  • o ceapa,
  • jumate de ardel rosu,
  • jumate de ardel verde,
  • o rosie,
  • 2 linguri de bulion,
  • leustean,
  • pantrunjel,
  • bors magic,
  • sare,
  • piper,
  • 3 l. apa,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

  taiem ceapa, rosia si jumatatile de ardei in cubulete. morcovul il dam pe razatoarea mare. cartofii i-am taiat in cuburi.

 punem apa in oala ( eu am avut cateva oase de pui si le am fiert mai intai in apa 30 minute. am scos oasele si am strecurat apa) si punem totul in apa la fiert (20 minute),

 punem bulionul,borsul magic, sarea, piperul si mai lasam sa dea un clocot,

tocam leusteanul, il punem in bors, luam oala de pe foc punem capacul si lasam 10 minute la odihnit,

 punem in farfurie si decoram cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui