Bors de cartofi

de RuxyRux in Ciorbe, 17 Dec 2010 | 4488 vizualizari

 

Astazi mi-a fost pofta de un bors de cartofi cu mult leustean....a iesit tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • 1 l bors si o cana zarzavat de ciorba:
  • 2 ardei grasi( verde si rosu)
  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • o telina medie
  • o cana varza fideluta
  • 5 cartofi mari
  • 2 oua
  • 1 legatura leustean
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

Punem uleiul in oala si sotam zarzavatul de ciorba( taiat marunt si dupa dorinta noastra) la foc mic in jur de 5-6 minute. Adaugam apa si lasam sa fiarba acoperit.

Cand zarzavatul este fiert, drege borsul. Punem 1 l  de bors in oala.

Batem oul cu cana de bors si apoi adaugam cate putin din oala pana aducem aproape la aceeasi temperatura si apoi turnam in oala totul.

Potrivim de sare dupa gust, adaugam leusteanul si servim cu smantana. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

kamy 1

20.12.2010, 19:42

ce bun mai ales vara cand e leusteanul proaspat si borsul te racoreste 5f

RuxyRux 1

20.12.2010, 19:55

Mie asa de mult imi place leusteanul ca l-as papa intins pe paine bun Kamy si esti invitata mea multumesc

mena29 1

25.12.2010, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu dovlecel