Bors cu carne de pui si fasole verde

de AnyCostescu in Ciorbe, 13 Oct 2012 | 3592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mijlociu sau 1/2 gaina sau cocos
  • 1/2 kg fasole verde
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • leustean
  • 1 l bors acru
  • sare
  • 1 ou
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de pui si fasole verde:

curati pasarea, o treci prin flacara,o freci cu malai si o golesti. O speli in mai multe ape reci, o tai bucati.

ferbi carnea numai dupa ce ai dat-o in clocot de cateva ori si ai aruncat apa.

cand carnea s-a inmuiat,pui fasolea verde curatata,taiata bucati de 2-3 cm.

lasi sa fiarba acoperit un sfert de ora, sarezi, adaugi ardeii si rosiile taiate felii subtiri si ceapa tocata marunt.

mai fierbi un sfert de ora, acresti cu bors fiert aparte, parfumezi cu leustean tocat, dregi cu ou si smantana dupa ce ai racorit borsul 5 minute.

servesti cald cu paine proaspata si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de pui si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]