Borek cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 9720 vizualizari

 

Tot din bucataria turceasca o placinta cu branza delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua iaurt 200 ml( am avut turcesc special de placinta, mai gras)
  • 100 ml iaurt pentru uns foile
  • 7 foi de placinta( eu am avut yufka)
  • 400 gr branza sarata( am cumparat turceasca mai grasa precum cea feta speciala pentru borek)
  • o legatura patrunjel verde  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek cu branza:

Amestecam branza cu patrunjelul si cu un ou.

Amestecam intr-un bol, ouale cu iaurtul( 200 ml).

Ungem tava cu iaurt, apoi asezam una cate una foile si le ungem bine pe fiecare in parte cu iaurt.

Baza are 4 foi, apoi punem branza si o asezam uniform, iar partea de deasupra are 3 foi fiecare dintre ele unsa bine cu iaurt.

Peste ultima foaie turnam compozitia cu ou si iaurt. Intepam peste tot cu furculita si dam la cuptor o ora la 180 grade, sau pana se rumeneste frumos.

Grozava!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Borek cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]