Bomboane Raffaello

de Alexandra Burz in Prajituri, 24 Apr 2014 | 6373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapte praf
  • 300 gr zahar tos
  • 350 gr nuca de cocos
  • 300 gr unt
  • Alune nesarate sau samburi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Puneti deoparte 50 gr nuca de cocos pentru tavalirea bomboanelor.

Amestecati restul ingredientelor pana obtineti o pasta omogena, pe care o puteti modela usor.

Formati bilute potrivite si in mijlocul fiecareia puneti o aluna sau migdala.

Tavaliti-le prin nuca de cocos si dati la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]