Bomboane Raffaello

de ionix in Prajituri, 10 Ian 2010 | 8079 vizualizari

 

de la soacra mea stiu reteta aceasta si este pe lista mea de favorite :D:D

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu unt 82% grasime (eu am folosit president)
  • 2 cani mari zahar pudra
  • 500 g lapte praf
  • 2 cani mari nuca pisata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

 

Untul se scoate si se lasa la temperatura camerei.

Apoi, frec untul cu zaharul pudra pana cand nu se mai simte zaharul si se face ca o crema.

Peste untul frecat cu zahar, se adauga laptele frac si freci din nou. 

Cand s-a omogenizat compozitita se adauga nucile pisate si se amesteca bine.

Din compozitia respectiva se fac niste bilute si se dau prin nuca de cocos.

Se dau la rece cateva ore si apoi se mananca.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

rivka 1

11.01.2010, 15:09

da care varianta o stiai? pune si varianta ta miha! io o sa pun alune in loc de nuca ca nu-mi plac nucile.

Miha 1

11.01.2010, 18:30

Eram convinsa ca am reteta postata. Am cautat si n-am gasit. O pun imediat! Le-am facut si de Craciun, dar n-am mai pus pozele, credeam ca sunt deja.

ionix 1

11.01.2010, 18:55

eu in alt mod nu stiu sa fac bombonele astea, le fac de vreo 7-8 ani asa... dar am vazut la miha acum si alte moduri si-o sa incerc dar eu pun nuca pt ca nu-mi plac alunele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]