Bomboane Raffaello

de Silvioara in Dulciuri, 30 Dec 2011 | 4976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr, lapte praf
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 gr. nuca cocos + 50 gr. pentru ornat
  • 100 gr. unt
  • 1 lingura smantana
  • alune intregi nesarate, miez de nuca sau migdale.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul se amesteca cu smantana, zaharul pudra si cel vanilat, se adauga treptat alternand laptele praf cu nuca de cocos pana se obtine un aluat consistent din care se pot forma bombanele. Daca vi se pare prea moale aluatul, adaugati in mod egal o lingura de nuca de cocos si una de lapte praf. Cu mana se formeaza bomboane in mijlocul carora se introduce o aluna si se tavalesc usor prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

31.12.2011, 09:34

Silvioara 1

31.12.2011, 10:34

Multumesc. La multi ani, doamnelor! Anul Nou sa ne aduca multe multe bucurii, impliniri si inspiratie in bucatarie! Va imbratisez cu drag

mena29 1

01.01.2012, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea si nuca de cocos