Biscuiti sarati

de dantes in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2014 | 5334 vizualizari

 

Se pot pastra mai multe zile,merg foarte bine cu o bere.

 

INGREDIENTE

  • 1Kg.faina
  • 250 g margarina
  • 100 ml.ulei
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura sare
  • 1 cub drojdie
  • 200 ml.lapte
  • 2 linguri chimen
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Se dizolva drojdia in putin lapte cu zahar apoi se amesteca faina cu toate ingredientele si se framanta bine adaugand cate putin lapte pana devine un aluat potrivit de tare si nu se mai lipeste de maini.se lasa la dospit o ora.

Se intinde aluatul in foi de circa 0,5 centimetri si se taie cu ajutorul formelor si se aseaza in tava si se dau la cuptor 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre