Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji

de vio_dreams in Dulciuri, 12 Feb 2013 | 5547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar faina integrala
  • 2 pahare tarate de ovaz
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 pahar unt topit
  • 4 linguri zeama lamaie
  • 1 lingura coaja lamaie
  • 20 gr fructe goji
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji:

Amestecam faina intregrala, taratele de ovaz, zaharul brun, praful de copt si sarea. Adaugam peste ele untul topit  oul si coaja de lamaie si amestecam.

Fructele goji le stropim cu zeama de lamaie si le lasam 1 minut apoi le adaugam la compozitie.

Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.Daca nu este suficient de maleabil aluatul puteti adauga putina faina.

Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa. Decupam cu ajutorul unei forme rotunde.

Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt.

Ii dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Deliciosi si sanatosi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

12.02.2013, 22:39

jolygina 1

12.02.2013, 23:38

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:41

imi place combinatia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de zmeura