Biscuiti cu cacao si inima de aluna

de Brindusa in Prajituri, 9 Apr 2010 | 6152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ovaz, facut faina mai mare
  • 280 g faina
  • 70 g cacao
  • 200 g zahar brun
  • 200 g zahar tos
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g unt de arahide
  • 1 pliculet praf de copt (aprox 2 lingurite)
  • vanilie, 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • alune de padure
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao si inima de aluna:

Taie untul (nu cel de arahide) in cubulete si amesteca-l cu zaharul, pana se face o crema onctuoasa, adauga ouale si aromele. Cerne ingredientele uscate (faina, sare, praf de copt, cacao) si amesteca-le in compozitie, impreuna cu faina de ovaz si  untul de arahide. Pune la frigider 1/2 de ora ca sa se intareasca.

In timpul asta incalzeste aragazul la 180C.

Pune hartie de copt pe tava si fa bilute din compozitie. In mijlocul fiecareia pune o aluna. Coace cam 15- 20 minute, sau pana ce nu mai sunt moi. Lasa la racit pe un gratar. Mie mi-au iesit 4 tavi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si inima de aluna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]