Bilute festive de branza

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 8387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g branza telemea
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • mac
  • paprika.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute festive de branza:

Amestecam bine telemeaua cu maioneza si smantana. Putem baga blenderul ca sa omogenizam compozitia. Dupa ce e gata, formam bilute mici pe care le dam prin marar tocat marunt, paprika si mac.
Sunt aspectuase si absolut delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute festive de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

mena29 1

25.12.2010, 13:42

meosiris 1

03.01.2011, 08:31

Mihaela, la noi aceste bilute au stat 2 zile in frigider...ziua cand le-am facut si ink una si nu s-au uscat deloc. Deci poti sa le faci cu o zi inainte de a fi servite...nu este vreo problema.
Imi cer scuze ca raspund asa de greu!
Va pup dragele mele!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de capra afumata