Bezele

de David4 in Dulciuri, 12 Iul 2011 | 5528 vizualizari

 

Este o reteta care nu are grad de dificultate mare si o poate pregati orice copil.

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 350 gr. de zahar 
  • esenta de rom 15 ml.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se pun albusurile impreuna cu zaharul si se bat in baie de aburi pana devine o crema mai tare. La final, se pune esenta si se mai amesteca inca vreo 2-3 minute. Se pun intr-o tava unsa cu ulei sau unt , eu le-am facut cu ulei si se baga la cuptorul incins . Se lasa la cuptor pana capata o culoare maro deschis ca in poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]