Batoane cu legume si salam

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2010 | 5806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 125 g iaurt
  • 5 g praf de copt
  • 2 oua
  • 1 ardei capia
  • 4 felii salam
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg ulei de masline
  • sare,piper
  • 50 g cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu legume si salam:

1. Ardeiul,ceapa,si salamul se taie cubule si se soteaza intr-o lingura de ulei.
Faina se amesteca cu praf copt.Ouale se bat cu sare si piper, se adauga iaurtul
si 2 lg ulei,iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se amesteca.Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se rade cascavalul deasupra!Se coace in cuptorul preincalzit aprox 30 min(faceti testul scobitorii).Se lasa la racit si se taie bastonase.Se serveste cu sos din smantana si marar!pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu legume si salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]