Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă

de Bucataras in Prajituri, 20 Sep 2024 | 2468 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Încearcă această rețetă delicioasă de banana bread, pufoasă și aromată, ideală pentru micul dejun sau gustările dulci. Ușor de preparat cu ingrediente simple.
      Pentru această Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă, ai nevoie de ingredientele următoare: banane, ouă, făină, zahăr, lapte, unt, fulgi de ciocolată.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă
      • 150 g unt
      • 250 g zahăr brun
      • 2 ouă
      • 3 banane + 1 pentru decor
      • esență de vanilie
      • 300 g făină
      • 1 praf de copt
      • 100 ml lapte
      • 100 g fulgi de ciocolată
      • fulgi de migdale (opțional)
      Portii: 10
      Timp de preparare: sub 90 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă:

      Cum se prepara Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă:

      Preîncălzește cuptorul la 175°C și unge o tavă de chec cu unt sau tapeteaz-o cu hârtie de copt.

      Pasează 3 banane coapte cu o furculiță până obții un piure fin.

      Într-un bol, pune untul moale, un praf de sare și zahărul și mixează până devine pufos. Adaugă și încorporează 2 ouă, esența de vanilie.

      Adaugă piureul de banane și amestecă. Adaugă și făina, praful de copt și laptele. Omogenizează și adaugă fulgii de ciocolată.

      Amestecă să se distribuie uniform în compoziție.

      Toarnă aluatul în tava pregătită și așază deasupra o banană tăiată în jumătăți. Presară fulgi de migdale.

      Coace prăjitura timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.

      După coacere, lasă banana bread să se răcească în tavă pentru aproximativ 10 minute, apoi scoate-o pe un grătar să se răcească complet.

      Încearcă și rețeta de Banana Bread cu arahide sau rețeta de Chec răsturnat cu banane.

      Îți recomandăm și rețeta de Tartă cu banane și caramel.


      Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      TOP
      utilizatori

      Valclaudia

      1200 puncte

      oanapl

      1155 puncte

      Rocsi

      248 puncte

      Gherca Daniela

      205 puncte

      mena29

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Chec cu banane și nucă - rețetă de post