Baghete cu branza, ceapa si marar

de Bucataras in Piine, 11 Mai 2014 | 10637 vizualizari

 

Am pregatit niste painici aperitiv foarte gustoase, umplute cu branza, cu putina ceapa si marar.

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina alba
  • 50 g faina de secara
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de drojdie
  • 165 ml apa calduta
  • 150 g crema de branza Natur Ceva fin Cremos
  • 100 g crema de branza cu smantana Ceva fin Pufos
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar
  • sare
  • 1 ou pentru uns

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu branza, ceapa si marar:

 Am pregatit intai aluatul pentru paine.

In vasul mixerului am pus cam 150 g faina alba impreuna cu sarea si drojdia, am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat uleiul si apa calduta.

Am mixat si am adaugat si restul de faina alba si cea de secara. Daca aluatul se lipeste de maini mai adaugati putina faina.

Am lasat aluatul sa creasca si am pregatit crema de branza pentru umplutura.

Am curatat, spalat si tocat ceapa si mararul. Le-am adaugat intr-un bol, peste cele doua tipuri de branza. 

Am adaugat un praf de sare ( dupa gust) si am amestecat.

Dupa ce aluatul a crescut, am luat bucati din el, ca niste bile, pe care le-am intins, pe blatul infainat.

Pe fiecare foaie de aluat am intins cate o lingura de crema de branza, am rulat marginile peste branza, apoape unindu-le, formand niste baghete.

Din compozitia pe care am facut-o am obtinut 7 baghete, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am uns baghetele cu oul batut si am presarat chimen pe deasupra. 

Am pus tava in cuptorul incins la 220 grade cam 18 minute. Marginile baghetelor s-au desfacut putin, lasand branza la iveala.

Am mai uns o data cu ou si branza si marginile si am mai lasat la cuptor baghetele 4 minute.

Au iesit frumos rumenite si atat de bune! Va poftesc sa le incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu branza, ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval