Aripioare la cuptor pe pat de legume

de Constelatialeu in Pui, 20 Ian 2014 | 46927 vizualizari

 

Din categoria "ce sa mai gatesc si azi" am incropit de-o falfaiala....cu aripioare...si cu ocazia asta am dibuit si setarea la noul aparat, ca sa nu mai fiu nevoita sa micsorez fotografiile...

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare (cica ne revin cate 3 pe cap de locuitor)
  • 2 cepe uscate
  • 12 fire ceapa verde,mai firave asa
  • 5 cartofi maricei
  • 250 g ardei gras rosu si verde taiat julien
  • 350 g rosii cubulete conservate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor pe pat de legume:

Mai intai curatam aripioarele de eventualii fulgi si alte chestii,le spalam si le lasam sa se scurga de apa. Ceapa uscata o taiem marunt, la fel si ceapa verde, cartofii se curata de coaja si se taie felii rotunde. Intr-un vas de yena asezam ardeii, apoi ceapa, punem sare si piper, amestecam bine, apoi punem cartofii si peste ei rosiile taiate cubulete, punem cca 50 ml ulei ,amestecam bine si deasupra asezam aripioarele peste care punem delikatul si cativa stopi de ulei, turnam un pahar cu apa si dam vasul la cuptor cca 2 ore la foc mediu....Cand scoatem din cuptor vasul presaram niste firisoare de marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui cu cartofi crocanti la cuptor