Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

de vickyduta in Pui, 31 Ian 2012 | 6322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola aripioare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cutie bere
  • chili, sare, piper,
  • patrunjel
  • usturoi praf
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere:

In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie. Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana. Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii. Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez, etc.

Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare marinate in stil thailandez cu garnituri