Aripioare de pui cu smantana

de pity19 in Pui, 25 Aug 2014 | 4358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola aripioare
  • jumatate caserola ciuperci
  • 680 gr mazare la borcan
  • 175 gr smantana
  • 3 cubulete unt'margarina
  • oregano, busuioc, patrunjel
  • sare, piper, vegeta
  • supa de pui 500 ml (zeama unde au fiert aripioarele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu smantana:

Clatim aripioarele, taiem partea cu os, ce ramane taiem in doua, punem intr-o oala, adaugam apa cat sa acopere aripile si putina sare; Lasam pana acestea au fiert;

Clatim ciupercile, le curatam de pielita si taiem bucatele

Scurgem mazarea de zeama

Intr-o cratita adaugam untul sau margarina, ciupercile taiate, mazarea, oregano si busuioc, lasam la foc mic

Cand aripioarele au fiert scurgem de apa. Apa ramasa o adaugam peste legume impreuna cu aripioarele si lasam cca 5-10 minute dupa care condimentam cu  patrunjel tocat, sare, piper, vegeta si smantana. Amestecam bine si mai lasam 10-15 minute la foc mic. Luam de pe foc!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]